вівторок, 2 жовтня 2018 р.

У срібнім сяйві прожитих років

Міжнародний день осіб похилого віку - не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
Літературно-музичний вечір «У срібнім сяйві прожитих років»який підготувала бібліотекар Новосьолова С.М. відбувся в бібліотеці №2 на пункті видачі.
У цей святковий, щедро напоєний теплом осінній день, жителі Робітничого селища зібралися в чудовому товаристві на свято праці, свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях майбутнє. 





 Міська бібліотека №3 для своїх читачів поважного віку провела вечір-зустріч «Мудрі та багаті роками».




Діти, учні З0Ш №6 та користувачі бібліотеки, поздоровили гостей, підготувавши міні-концерт: читали вірші про осінь, про вчителів, про дідусів і бабусь. Пісню про Україну виконала учениця 8-го класу  - Задорожня Діана.





Ведучі вечора – бібліотекарі: Нагаєць І.О. та Кравченко Н.П. познайомили присутніх з творами нашого земляка – херсонського поета-ювіляра Валерія Кулика, якому в цьому році виповнилося 70 років. Вірші поета читали Козлова Аня та Гореч Тамара.
Місцевий краєзнавець Неділько А.Г. розповів про книгу, яку він готує до друку «Дивовижно новогроно». Це збірка поезій про виноград та виноробство, написаних місцевими поетами.



Художник з Дніпрян Розновський Г.О. розповів про свої картини, про техніки та манеру малювання в якій він працює, хто та що надихає його на творчість.




Виступи гостей заходу чергувалися з музичними паузами, які заповнювали учасниці Дніпрянського ансамблю «Берегиня» - Іванова В.М. та Чорногорець В.П. Вони виконували українські та російські пісні та романси.



Гуморесками розважала присутніх Щмідт Софія Стефанівна. 


Ведучі заходу пригостили присутніх чаєм з солодощами, а наприкінці заходу побажали всім здоровя, щастя, людського тепла, душевного спокою, любові та поваги оточуючих і запросили на інші заходи, що будуть проходити у бібліотеці.

Гості та учасники вечора отримали позитивні емоції та залишали бібліотеку у гарному настрої. 

Ми мало замислюємося над тим, хто такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, найбільше багатство яких – досвід, знання, уміння, мудрість. Нехай діти будуть для вас гордістю, а онуки радістю. Хай ваша золота осінь завжди буде щасливою.


Немає коментарів:

Дописати коментар