пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Ігри патріотів Херсонщини

Кожного року в нашому місті проводиться обласний інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини». До участі запрошуються учні 4-9 класів.
Міська бібліотека №2 у травні провела І відбірковий етап турніру для учнів різних вікових категорій ЗОШ №3, ЗОШ №10, СЗОШ №8. Змагання дітей проводились в ігровій формі за настільними та електронними картами.



4-ті класи були запрошені до краєзнавчо-пізнавальної експедиції Херсонщиною. Під час ігор «У пошуках знайомих незнайомців» та «Зелене диво Херсонщини» діти пригадали тваринний та рослинний світ нашого краю. 



5-6 класам була запропонована гра «Херсонські ерудит-мандри». Хлопці і дівчата отримали завдання на тему: туристичні об’єкти та визначні пам’ятки Херсонської області.
Для 7-8 класів була проведена історична подорож на тему «Лицарі Таврійського краю. Козаки Херсонщини». За допомогою різноманітних завдань учасники дізнались, як Херсонщина пов’язана з козацтвом, які історичні козацькі постаті перебували на наших землях та розширили знання про козацький побут та обряди.




Кращі краєзнавці, переможці І відбіркового туру: Новикова Аліна, учениця 4-А класу та Чистохіна Анастасія, учениця 4-Г класу СЗОШ №8; Куцак Богдан та Загрунна Валерія, учні 4-А класу ЗОШ №10; Сапожник Володимир, учень 6-А класу та Чурсінов Матвій, учень 8-А класу ЗОШ №3 візьмуть участь у ІІ етапі турніру, який буде проходити у Новокаховській міській бібліотеці для дітей. 


А далі Херсон…! Фіналісти ІІІ обласного етапу нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками.


Немає коментарів:

Дописати коментар