вівторок, 19 червня 2018 р.

Тато може все, що завгодно

Вихованці пришкільного літнього табору Дніпрянської загальноосвітньої школи відвідали Дніпрянську селищну бібліотеку для святкової розваги «Мій тато – кращий друг, порадник, захисник», присвяченої Міжнародному  Дню Тата.
Під час бесіди з дітьми з’ясувалося, що майже всі знають коли відмічається день матері, а що взагалі є день батька діти не знали.



Навіщо цей день? А тому, що тато  – це одна із двох людей, яким ми завдячуємо своїм життям, тому що він – друг, порадник, помічник, вчитель, захисник і просто рідна людина.
Як привітати тата? Діти пропонували багато версій привітання і всі вони зійшлися на тому, що самий найкращий подарунок – це подаруночок, виготовлений руками дитини (малюнок, аплікація, вироби з підручного матеріалу та ін.)



Діти подивилися мультфільми «Осьминожки», «Три кота. Тато за маму», відеоролики «Могут ли папы приглядывать за малышами» («чоловічі» розваги), ознайомилися з книжковою виставкою «Духовний храм людини – сім’я,  родина, рід» та літературою з тематичної полички «Тато може все, що завгодно».



Час пролетів непомітно. Гарний настрій дітей свідчив про те, що вони отримали задоволення від спілкування, дехто дізнався які бувають цікаві «чоловічі» розваги. Відвідувачі бібліотеки пішли з наміром поздоровити своїх татусів і подарувати їм свій добрий настрій та увагу.




В Обривській сільській бібліотеці був проведений літературний пікнік «Тату, почитай» просто неба. Бібліотекар звернулася до татусів, що гуляли зі своїми дітьми на ігровому майданчику та запропонувала їм почитати декілька історій своєму малюку. Було цікаво, що з цього вийде.



І очікування виправдалися. За декілька хвилин біля татусів утворилися невеличкі групи дітлахів, що також бавилися на дитячому майданчику. Їм було цікаво, що ж відбувається, чому тато сів і почав читати. Згодом їх зацікавила не тільки ситуація, але й історія, що читалася. Вони обступили тата з усіх сторін та заглядали у книжку, щоб не тільки послухати, але й побачити різнобарвні малюнки.

Немає коментарів:

Дописати коментар