пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Відео-урок "Твій друг-книга"

"Розпочались канікули, а нам гуляти ніколи"- заявили діти з літнього табору при ЗОШ №7 і прийшли в Таврійську бібліотеку - читати захоплюючі сучасні дитячі видання: "Смайлик", "Малюк Котя", "Пізнайко", "Професор Крейд", "Барвінок", "Жасмин", а ще познайомитися з новими книжками, щоб потім взяти їх додому почитати.


Адже це так необхідно кожній дитині - читати, і це ще раз довела бібліотекар Півторак І.В., яка презентувала дітям нове видання "27 причин читати книгу".
А ще треба книги берегти, бо дуже багато ресурсів і праці займає процес створення книги. (щоб  видати одну книгу потрібна праця 20 людей і два дерева). Про це діти дізналися із відео-ролика "Як твориться книга". Вони побували і в редакції, і в типографії і зрозуміли, як треба цінувати книгу і, що відбувається, якщо її не любиш, подивившись м/ф "Грицькові книжки" за твором С.Маршака.



Книги - це знання, а які неприємні пригоди чекають лінивих учнів діти дізналися зі смішного мультфільму "В країні невивчених уроків",
Всі залишились задоволені походом в бібліотеку і пообіцяли все  літо відвідувати її, щоб 1-го Вересня іти до школи розумними дітьми!

Немає коментарів:

Дописати коментар