четвер, 30 листопада 2017 р.

Краєзнавча відео-мандрівка

У Дніпрянській бібліотеці учні 3 – Б класу Дніпрянської загальноосвітньої школи здійснили краєзнавчу віртуальну мандрівку територією Херсонської області «Природа нашого краю».
Протягом заходу діти ознайомилися з розташуванням Херсонської області на географічній карті України, пригадали тваринний світ, який їх оточує, ознайомилися з невідомими фактами природи та книжковою виставкою «Буду я природі другом».
На початку відео-мандрівки юні натуралісти подивилися короткометражні фільми про тварин, птахів та мешканців водойм нашого краю. Із здивуванням діти відкрили для себе, що у Чорному морі мешкають не тільки  риби, краби  та медузи, а ще й невелика акула – катран. Дітям принесло велику втіху прослуховування та відгадування голосів птиць, знайомство з їх зовнішнім  виглядом – солов’їв, ворон, галок, журавлів, дятлів та інших. На початку кожного фільму діти відгадували загадки і дізнавалися про кого буде наступна відео-розповідь.

Відео-мандрівка по рідному краю навчила дітей берегти навколишнє середовище: не смітити, опікуватися тваринним світом, дбайливо ставитися до дерев, рослин і комах і пам’ятати, що ми теж частина природи.


Немає коментарів:

Дописати коментар