понеділок, 13 листопада 2017 р.

«РІДНА КРАЇНА – БЕЗПЕЧНА КРАЇНА: Як треба поводитися на дорогах»!!!

Бібліотеки Новокаховської  ЦБС, що обслуговують дітей та шкільні бібліотеки приєдналися до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!» з 12.10.2017 по 20.11.2017
Організатори: Українська асоціація працівників бібліотек для дітей і Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна».
Мета Конкурсу – сприяння формуванню у дітей основ безпеки дорожнього руху, культури поведінки на вулиці, профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму, навчання дітей правилам поведінки на вулицях і дорозі, сприяння збереженню здоров’я і життя дітей; створення умов для реалізації їхніх творчих здібностей та талантів.
Бібліотечні працівники в друкованій і усній формі проінформували дітей, батьків, вчителів.
Надрукували рекламу.
На абонементі міської бібліотеки для дітей оформили виставку-інсталяцію «Дотримуйся правил дорожнього руху», на якій розмістили книжки, статті з періодичних видань, плакати (на одному з плакатів є 10 основних правил, які необхідно знати маленькому пішоходу) та моделі іграшкових машин: поліцейська, пожежна, швидка допомога; гру «Вивчай правила дорожнього руху».
Виставка-інсталяція інформувала користувачів бібліотеки про конкурс, правила дорожнього руху і допомагала виконати творчу роботу – намалювати малюнок, де у будь-який спосіб відобразити правила дорожнього руху.
 Діти охоче малювали малюнки і приносили до міської бібліотеки для дітей та до шкільних бібліотек.
Всього учасників – 105 учнів 1- 6 класів читачів: міської бібліотеки для дітей; бібліотеки ЗОШ № 10; бібліотеки СЗОШ № 8; бібліотеки НВК № 2; бібліотеки ЗОШ № 4; гімназії; міської бібліотеки-філії № 3; Плодівської сільської бібліотеки.


Сьогодні, 13 листопада, всі малюнки через Укрпошту відправлено на адресу Обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Обласний оргкомітет підводить підсумки і надсилає інформацію про переможців до  Української асоціації працівників бібліотек для дітей (м. Київ).

Всім учасникам конкурсу бажаємо перемоги!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар