суботу, 2 травня 2020 р.

Урізноманітніть свою повсякденність незвичайними святами


По всьому світу щодня відзначається багато незвичайних свят. В основному це свята, придумані людьми, які намагаються поглянути на життя з нестандартної точки зору, привнести більше свіжості і натхнення в повсякденну рутину або просто повеселитися. Ці свята часто засновані на речах і явищах, які більшість людей вважають тривіальними і не гідними того, щоб їм присвячувати окремий день. Але насправді, в багатьох випадках вони дійсно того варті. Візьмемо День морозива. Ну хто, при здоровому розумі і тверезому розумі, не погодиться з тим, що цей чудовий продукт грає важливу роль в житті будь-якої людини? Деякі інші дивні свята присвячені дійсно дивним речам, як День милування чоловіками, наприклад. На смак і колір, як говориться. Серед незвичайних свят можна знайти особливий день практично для чого завгодно. Виберіть дивні свята, які сподобаються вам, і урізноманітніть ними свою повсякденність, або насолоджуйтеся всіма підряд.
2 травня, субота – Всесвітній день садівництва (дата на 2020 рік. Відзначають в першу суботу травня); День немовляти; День астрономії; Всесвітній день скрапбукінгу (мистецтво оформлення фотоальбомів)
2 травня проводять Всесвітній день садівництва. Дата на 2020 рік. Відзначають в першу суботу травня. Ці травневі заходи у першій декаді місяця мають щорічний характер. У центральній бібліотеці є вдосталь літератури для любителів садівництва, а також журналів з даної тематики. Після закінчення карантину раді будемо вас бачити у бібліотеці. 

Друге свято, яке відзначають 2 травня – День немовляти. Дуже миле свято, про яке напевно більшість не знає. Привітайте сьогодні своїх друзів та знайомих у яких є немовлятко. 

День астрономії відзначається двічі на рік: навесні та восени. Весняний День астрономії зазвичай припадає на суботу – в період з середини квітня до середини травня, поблизу або перед 1-ю чвертю місяця. Старт Дню астрономії був даний у 1973 році в Каліфорнії. Президент Астрономічної Асоціації Північної Каліфорнії Д.Бергер вирішив, що не варто агітувати людей проробляти великі відстані, щоб відвідати дні відкритих дверей знаменитих обсерваторій, замість цього потрібно встановити доступні телескопи в багатолюдних місцях – на вулицях, в торгових центрах, парках.

2 травня проводять Всесвітній день скрапбукінгу. Мистецтва оформлення фотоальбомів. Ці травневі заходи у першій декаді місяця мають щорічний характер.
На сьогодні, під час карантину,  у вас є чудова можливість опанувати це мистецтво, долучити до нього своїх дітей чи онуків. Проводьте карантин цікаво та з користю.


Немає коментарів:

Дописати коментар