середу, 16 жовтня 2019 р.

ГРА «КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ»

До дня українського козацтва та дня захисника  Вітчизни у Новолагерській сільській бібліотеці 15 жовтня для дітей села відбулася гра «Козацькі розваги».
Провідний бібліотекар Балюк Лідія Юріївна  нагадала присутнім дітям про три свята, які відмічались в Україні 14 жовтня – свято Покрови, день українського козацтва та день захисника України. Потім ознайомила з книгами, представленими на тематичній полиці, які діти з цікавістю розглядали.



Далі бібліотекар запитала всіх присутніх чи готові вони, як нащадки славних козаків, продемонструвати свою фізичну силу та міць і словами «Козацькі ігри всіх нас ждуть» запросила всіх на вулицю для змагання.



Читачка бібліотеки Головченко Лідія допомогла бібліотекарю організувати змагання 2-х команд – учасників, на які розділилися всі діти. І почалися різноманітні конкурси: спочатку був конкурс під назвою «Поїзд» (хто швидше добіжить), потім «Майстерні художники» (хто швидше і точніше намалює козака та козачку), «Забави кашоварів» (хто швидше розбере на окремі тарілки змішані горох, квасолю, рис, тощо), а ще були конкурси «Козацька спритність», «Конкурс отаманів», «Козацька кмітливість», «Скоромовки» тощо.



Ось і закінчились змагання. Кожна команда показала, що вони – гідні нащадки славного козацького роду, справжні козаки та козачки. А перемогла дружба!!!
    

   

Немає коментарів:

Дописати коментар