понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Стиль-зустріч у дитячій бібліотеці


Барвисті обкладинки, необтяжливі тексти, легка молодіжна мова – все це привабило користувачів дитячої бібліотеки під час зустрічі «На всі випадки життя, корисні поради від А до Я», яка відбулася 27 жовтня в секторі абонементу відділу обслуговування для читачів 5-9 класів.  


Мода – мінлива, непостійна, вередлива, але вона була, є і буде. Буде дивувати і радувати, покращувати настрій. Під час зустрічі дівчата спільно з бібліотекаркою Ольгою Носенко обговорили поняття моди та стилю, навели приклади сучасних модних тенденцій на одяг, речі, заняття і, навіть, манери поведінки, які популярні серед дітей та молоді. Проаналізували правила етикету дома та в школі, на вечірці та дискотеці, а також питання про те,  який одяг доречно одягнути на певні випадки життя. Розмовляли про режим дня, скільки часу краще спати, які продукти, овочі та фрукти корисніше вживати. Дівчата розповіли якою користуються косметикою та парфумами (вже є таке, бо старші учасниці клубу – восьмикласниці), який одяг складає їхній гардероб. Кожна  з дівчат сказала, що потрібно обов’язково мати вишиванку. У цьому згоден з нашими дівчатами і єдиний на засіданні джентльмен. До речі, вів він себе як справжній джентльмен, та й питання про сучасний етикет, моду та стиль обговорював нарівні з дівчатами. Тож, мода – не тільки дівоча, а й хлопчача тематика.  



До того ж, книги, підібрані бібліотекаркою до зустрічі, викликали у дітей щиру зацікавленість (для дівчат їх, звичайно, більше, але знайшлися і для хлопців). Діти довго спілкувалися,  дійшовши спільного висновку, що мода і стиль – це поняття нероздільні. Наприкінці зустрічі бібліотекарка побажала дітям любити себе такими, які вони є.

Немає коментарів:

Дописати коментар