вівторок, 15 жовтня 2019 р.

60 років Піщанській сільській бібліотеці та клубу

     12 жовтня Піщанська бібліотека і клуб відсвяткували 60 – річний ювілей. Яскравим і колоритним, теплим і радісним зробили свято  пісні  ансамблю «Берізка», сценка – спогад  юних учасників художньої самодіяльності піщанського клубу, віршована композиція про свою бібліотеку молодших читачів, інсценізація про молодь, культуру, про книгу («Отелло і Дездемона» у виконанні Соколенка М. Луговської О.). Особливо зворушливим був виступ читачки, активістки – волонтера Піщанської бібліотеки Трубаєвої В. Я., яка не тільки привітала всіх,  розповіла про життя бібліотеки, а й прочитала вірш Л. Костенко.
     Згадували  історію клубу і бібліотеки, тих мешканців села, хто розбудовував і працював в цих установах, хто брав активну участь в житті клубу та бібліотеки, наповнював їх життям, зберіг ці осередки культури та дозвілля.
     Завідуюча клубом Луговська О. А. та Грек Т. А. були відзначені грамотами  від міського голови Коваленка В.І.. Білий А.А. вручив подяки учасникам художньої самодіяльності.  Слова  вітання  висловили  завідуюча відділом  культури Зарудна
Н. С., директор Новокаховської ЦБС Петрова Л. М. та вручили подарунки. Вітали мешканців села, працівників клубу та бібліотеки  учасників художньої самодіяльності депутати міської ради Хоменко С. В., Афанасьєв О. І., завідуюча Обривським дитсадком Мосьпан Т.О. та ін..
     Директор ЦБС  Петрова Л. М. вручила солодкі призи і медалі «Найкращий читач – активіст бібліотеки»  молодшим читачам, а старшому поколінню активістів –  грамоти  і призи. Хоменко С. В. подарував бібліотеці  кошти на підписку періодичних видань для бібліотеки.
     Велика подяка місцевій владі, керівникам закладів культури за увагу, допомогу та підтримку!

























Немає коментарів:

Дописати коментар