четвер, 3 жовтня 2019 р.

Респект-зустріч «Бібліотека – світ нових можливостей» День бібліотек - 2019

                                 В осінній день приходить світле свято
                                 Людей, що пам'ять людства бережуть…

Такими чудовими поетичними рядками розпочалось свято у центральній бібліотеці, присвячене Всеукраїнському дню бібліотек.


Бібліотека – це світ нових можливостей, а бібліотекарі змінюють світ – такий був основний лейтмотив свята. Тому говорили на святі про зміни в бібліотеках, хизувалися досягненнями колег з різних бібліотек Новокаховської ЦБС, демонструючи слайд-показ, мріяли про краще майбутнє. Потім разом переглянули коротенький відео-показ про бібліотеки світу, де вже існують нові можливості для бібліотек


Бібліотекарі міської бібліотеки № 2 та центральної бібліотеки навіть самі гуртом придумали свої слова пісні на мелодію відомої пісні «Прекрасное далеко», яку ще й непогано виконали для всіх присутніх на святі під акомпанемент фортепіано. 




В кінці свята традиційно було проведено нагородження найкращих бібліотекарів міста за результатами роботи у 2019 році.

Зі святом привітала бібліотечних працівників та вручила грамоти найкращим присутня на заході Зарудна Наталія Сергіївна, начальник відділу культури і туризму Новокаховської міської ради. Додатково до привітань подарувала книги, флешку, квіти та торти від міського голови.






Продовжила привітання та нагородження грамотами найкращих директор ЦБС Петрова Людмила Миколаївна.






Свято закінчилось за солодким столом від профкому, де всі смакували тортами від міського голови та начальника відділу культури.


Немає коментарів:

Дописати коментар