середу, 6 квітня 2016 р.

Читацькі рекорди новокаховчан

05 квітня у читальній залі міської бібліотеки для дітей зібралися переможці 1-го етапу конкурсу «Найкращий читач – 2016», гості, вболівальники та бібліотекарі, щоб взяти участь у святковому дійстві 2-го етапу. Бібліотекарі старшого відділу підготували книжкову виставку, на якій зібрали «Читацькі рекорди новокаховчан», поряд із нею і розпочалися змагання за звання найкращого у цьому році читача. 
Такого різноманіття творчості у нас, напевно, ще не було! Діти демонстрували і відеоролики, і театральні постановки, і майстерні презентації, які супроводжували досконалим викладенням прочитаного. 


Перед тим, як наше поважне журі мало оголосити імена переможців, усім учасникам свята було запропоновано здійснити «Подорож до Одеси» - в такий собі книжковий мікс, де працівники читальної зали для 5-9 класів об’єднали усі відгуки на усі книжки, які були представлені під час проведення 1 етапу. Вийшло цікаво та весело, а також повчально – діти пригадали назви усіх книжок, прочитаних ними, бо всі вони лунали у нашій «подорожі». 
Продовжили свято учасники бібліотечної бригади «Бібліоальпіністи», учні Новокаховської гімназії Єзерський Кирило та Цибульський Гліб, запропонувавши нашим гостям веселу сцену «Несуразные вещи». 
Після веселого відпочинку відбулося нагородження усіх переможців 1 етапу конкурсу. Кожен учасник отримав «Похвальну грамоту» та книжку Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая». Кожна бібліотека Новокаховської ЦБС отримала у свої фонди книжку Марини Павленко «Русалонька із 7-В + дуже морська історія». Окремі нагороди одержали: бібліотека Новокаховської гімназії – за кращу ілюстрацію; бібліотека ЗОШ № 4 – за кращу театральну постановку; бібліотека ЗОШ № 5 – за перемогу; бібліотеки ЗОШ № 1, НВК № 2 та Дніпрянська ЗОШ - за гарну підготовку дітей. 
Книжки, які отримали учасники і бібліотеки міста, подарував головний партнер міської бібліотеки для дітей, громадський діяч Сидоренко Олександр Миколайович. І, нарешті – урочиста хвилина: в залі лунають імена переможців. 
Ними у цьому році стали: Бабич Сергій – учень 6 класу ЗОШ № 5 та Сидоркіна Анна – учениця 7 класу ЗОШ № 5. Вітаємо переможців, які 21 квітня будуть приймати участь у 3-му етапі конкурсу «Найкращий читач – 2016», що проходитиме у м. Херсоні, та побажаємо їм успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар