пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

ОБЛАСНА ПАТРІОТИЧНА АКЦІЯ «ГЕРОЇ ХХІ СТОЛІТТЯ»

В березні-місяці бібліотеки Новокаховської ЦБС долучилися до обласної патріотичної акції «Герої ХХІ століття», ініційованої управлінням культури та управлінням освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації. Акція проводитиметься з 18 лютого по 12 жовтня 2016 року включно,  з  метою  вшанування захисників України та виховання молодого покоління на їхньому прикладі як справжніх патріотів Батьківщини, формування у молоді високої громадської свідомості, честі та гідності. Детальніше на http://unalib.ks.ua/
На протязі березня при центральній міській бібліотеці була створена робоча група з організації проведення Акції в бібліотечних закладах у складі бібліотечних фахівців. Робочою групою був розроблений детальний план заходів в рамках проведення Акції на березень-вересень 2016 року.
Робочою групою розпочато роботу по виконанню першого пункту розробленого плану заходів  - збір інформації за матеріалами в ЗМІ, на сайтах, серед населення міста про героїчні вчинки воїнів-земляків, учасників АТО, волонтерів; про встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок героям-землякам та затвердження назв вулиць їхніми іменами; про благодійну діяльність, спрямовану на підтримку армії, яку проводять волонтери тощо.  В кожній бібліотеці сформовані папки-досьє «Герої ХХІ століття», де буде зберігатися вся зібрана  впродовж Акції інформація.









Немає коментарів:

Дописати коментар