середу, 27 квітня 2016 р.

В долонях степу і Дніпра

26 квітня у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест: В долонях степу і Дніпра», який проводиться з метою сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про соціальний та економічний розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину.
До бібліотеки завітали: спеціаліст міського Центру зайнятості Гладченко Ольга Миколаївна, директор Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна, керівник громадської агенції регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад Ярмій Павло Олексійович та «головні герої» дійства – учні 3(7)-А класу Новокаховської гімназії разом зі своїм класним керівником - Тихомировою Тетяною Сергіївною.
Після офіційного відкриття та знайомства з гостями та організаторами проекту, діти – майбутні учасники переглянули презентацію та прослухали інформацію про минулий проект «Профістарт: юні обирають майбутнє» і ознайомилися із завданнями, які стоятимуть перед ними.
Після цього відбулося бліц-опитування квест-команди. Приємно вразило те, що діти налаштовані на роботу, творчі та натхненні майбутніми дослідженнями і, головне, впевнені у своєму успіхові.
Додав їм впевненості виступ гостя заходу – Ярмія П.О, який зараз приймає участь у підготовці до Таврійського туристичного конгресу, що відбудеться в Новій Каховці 13-15 травня за підтримки департаменту зовнішньої економічної діяльності, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації, який є одним із співорганізаторів обласного профіквесту для учнівської молоді.
Павло Олексійович показав презентацію, складену для майбутніх учасників туристичного конгресу, в якій розкрита туристична привабливість нашого міста. Дякуючи Ярмію П.О., і гості заходу, і квест-команда мають тепер заданий вектор роботи у проекті та знають, що показати  потенційним туристам, які приїдуть до Нової Каховки.
У читальній залі бібліотекарі організували книжкову виставку-інформацію «Найбільш привабливі екскурсійні маршрути Нової Каховки».
Саме біля цієї виставки міська бібліотека для дітей представляє профі-квест-команду, яка буде досліджувати туристичну привабливість рідного міста в обласному профіквесті «В долонях степу і Дніпра».


Немає коментарів:

Дописати коментар