четвер, 10 лютого 2022 р.

Літературний фреш «Дівочі книги»

#Український Інститут Книги  

Приємна подія – книжкове розмаїття від #Український Інститут Книги в рамках державної програми «Українська книга», стало чудовим подарунком для дівчачої читацької аудиторії дитячого відділу міської бібліотеки №2.

Дуже вчасно в бібліотеці з’явилися новенькі книги, які радимо прочитати кожній дівчинці від 6 до 15 років. Для знайомства з новинками бібліотекарі підготували літературний фреш «Дівочі книги».

Найближчим часом література буде доступна читачам, а поки що, тільки ознайомилися з книжковим асортиментом, і навіть забронювали ті, які сподобалися. Сучасна, яскрава та захоплююча література, написана жінками про дівчат і для дівчат. Але це не означає, що хлопчикам буде нецікаво!



Книги, що надихають, підтримують і мотивують. Запрошують створити свій власний код упевненості, як зробили це авторки Кетті Кей та Клер Шипмен в своїй книзі «Код Упевненості для дівчат».






Під час зустрічі дівчатка також зробили невеличку рекламу своїх улюблених книг. Їх вони перечитували неодноразово. Звучали питання, які хвилюють: як залишатися індивідуальною, бути справжньою красунею та цікавою особистістю, досягнути успіху та здійснити найзаповітніші мрії.










Для цього треба працювати над собою і прикрашати себе намистом, схожим на те, яке зробили своїми руками красуні, де кожна намистинка –  це важлива, на їх погляд, риса характеру, що зробить будь-яку дівчину привабливою. 

Бути інакшими – це круто!


Немає коментарів:

Дописати коментар