четвер, 26 серпня 2021 р.

.

 

буде проведена Всеукраїнська акція «Сонях», присвячена вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

    Бібліотечні заклади відділу культури і туризму Новокаховської міської ради закликають всі громадські організації,  мешканців міста долучитися до  Акції у цей день, поклавши квіти біля стели пам’яті «Захисникам рідної землі» та доповнити свій одяг «соняхом» – символом пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, і тим самим продемонструвати свою шану та повагу.

     29 серпня о 10:00 закликаємо спинитися та вшанувати загиблих захисників хвилиною мовчання. Де би ви не були – на центральних площах, вулицях чи на кладовищах, під час роботи, відпочинку чи подорожі – рекомендуємо, за можливості, припинити будь-які роботи, зупинити транспортні засоби на узбіччі (дотримуючись безпеки поводження на дорозі), дотриматися режиму мовчання в ефірі теле- та радіоканалів, під час стріму на онлайн-платформах, щоб  віддати дань тим, хто загинув за Україну, та висловити підтритримку їхнім сім’ям, рідним та побратимам. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.

Немає коментарів:

Дописати коментар