середу, 18 серпня 2021 р.

Інформаційний вектор «Ми – Україна»


 Напередодні 30-ї річниці дня Незалежності України бібліотекар центральної бібліотеки Ісакова Є.Ю. завітала до літнього табору LIFE IN DANCE CAMP NK.

Бібліотекар розповіла дітям про прийдешнє свято, що цього року в Україні особливо відзначатимуть 30-річчя Незалежності України. До Дня незалежності за координації Міністерства культури та інформаційної політики України була підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята. В її основі покладена ідея бачення Незалежності як мрії, досягнення, якої прагнули багато поколінь українців.

Бібліотекар продемонструвала квітки кожної області нашої держави. Особливу увагу звернула на квітку України та Херсонської області. 


Квітка України


Квітка Херсонської області

Бібліотекар ознайомила дітей з книгою «Конституція України для школярів». Підростаюче покоління має знати основний закон держави, за яким ми живемо. Дітей зацікавило питання: «Навіщо їм знати свої права?». Бібліотекар пояснила для чого це потрібно. 

– Для уникнення ситуацій їхнього порушення.

– Для можливості захисту.

– Для відновлення порушених прав.

– Для поваги до прав інших людей, які мене оточують.

– Для того, щоб мати високий рівень правової культури. 

На запитання бібліотекаря: «З чим, у вашій уяві, асоціюється слово незалежність»? Більшість дітей відповіли – голуб. Тому Євгенія запропонувала виготувати цього птаха власними руками. Діти з захоплення вирізали, клеїли та складали крила голубам.


Немає коментарів:

Дописати коментар