понеділок, 2 березня 2020 р.

МАСЛЯНУ ГУЛЯЄМО, ВЕСНУ ЗУСТРІЧАЄМО!

У неділю - 1 березня  в місті традиційно гуляли Масляну. На центральній площі міста всі заклади та організації представляли свої творчі та кулінарні таланти.



Центральна міська бібліотека також приєдналася до учасників свята, презентувавши містянам пересувну виставку «Масляну гуляємо, весну зустрічаємо!».



На виставці бібліотекарі демонстрували жителям міста духовну їжу. Крім традиційних книжок про українські звичаї та свята, тут були: паперовий образ «Масляної», виготовлений художником центральної бібліотеки Маєвською В.М., український глиняний та дерев,яний посуд та паперові мега-вареники «зі сміхом», «з щастям» та «з удачею», зроблені вмілими руками провідного бібліотекаря центральної бібліотеки Сембратович С.Л.  Хоч і не було чим посмакувати, але було з чим сфотографуватися на згадку!




29 лютого в Козацькій селищній бібліотеці було весело і гамірно!
Гуртківці «Творчих долоньок «Масляну гуляли, весну зустрічали…». Віршами, загадками та іграми вони знайомилися зі звичаями наших предків відмічати це традиційне свято словян. А ще дізналися які свята схожі на наше є в інших країнах.





Немає коментарів:

Дописати коментар