вівторок, 4 червня 2019 р.

Змагання ерудитів-краєзнавців

Бібліотекарі міської бібліотеки №2 вже кілька років поспіль організовують участь своїх читачів у щорічному обласному інтелектуальному турнірі "Ігри патріотів Херсонщини", який уже стартував у нашому місті.



Отже у травні місяці краєзнавчий турнір зібрав учнів 4-6 класів ЗОШ №10. Діти змагались за звання  кращого знавця рідного краю.



Запитання були присвячені рослинному та тваринному світу рідного краю, пам’ятникам, пам’ятним місцям нашої області  та козацькій добі в історії Херсонщини.



Було визначено переможців у кожній з трьох вікових категорій:
1. Березовська  Валерія, учениця 4-В кл.
2. Василенко Вікторія, учениця 5-Б кл.
3. Глаголєва Анастасія, учениця 6-А кл.
Переможцям бажаємо успіхів і перемоги  в  ІІ  турі конкурсу, який відбудеться у вересні на базі міської бібліотеки для дітей.


Яскрава настільна гра для дітей 9-12 років «У пошуках знайомих незнайомців» запрошує у подорож Херсонщиною та знайомить учасників гри з новими сторінками відомих понять та фактів, які знають діти з шкільної програми.


Міська бібліотека  №2 та бібліотеки ЦБС запрошують всіх, хто цікавиться історією нашого краю та бажає перевірити свої знання спробувати свої сили, самостійно відповівши на запитання в електронному форматі.




Немає коментарів:

Дописати коментар