пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Чародій вечір «У нічний казковий час Рік Новий прийшов до нас»

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят, його з нетерпінням чекають як малеча так і дорослі, бо для усіх це час змін та сподівань. А для того щоб рік був вдалим треба, як годиться, відсвяткувати його прихід належним чином. Як стверджують астрологи Новий 2019 рік потрібно зустрічати у галасливій компанії. І такою гарною компанією стала зустріч у читальній залі центральної міської бібліотеки членів клубу «У колі друзів».


Як відсвяткувати Новий рік аби весь наступний рік був вдалим? Про це гості дізнались від бібліотечних працівників. Після того як всі довідались, що вдягати та які смаколики готувати до столу – перейшли до ігор та конкурсів. Гості із задоволенням брали участь у конкурсі «Хто я?», складали вірші, що починались із певної букви та співали пісні в яких звучали задані слова. Не аби як покращився у присутніх настрій після новорічної фізкульт-хвилинки, а додали гарного настрою жартівливі передбачення, що чекає на кожного у наступному році.










Та не тільки бібліотекарі готувались до свята, клубівці також не залишились осторонь – підготували пісні, вірші та поздоровлення. Отже, отримавши позитивні емоції від спілкування, усі вирішили, що прийдешній 2019 рік буде для них вдалим, бо як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш!

Немає коментарів:

Дописати коментар