середу, 19 грудня 2018 р.

Таємниця Миколаєвої ночі.

Україна має празників багато,
Та найбільш чекають всі одного свята.
Коли зимонька надходить, земля замерзає.
До діточок у гості йде свято Миколая…

На театралізоване свято до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітав Миколай. Запрошені на свято молодші школярі гімназії дивували Миколая своїми піснями та віршами. Діти залюбки подивились лялькові міні-постановки. Молодий чортик Круть смішив дітей, загадував їм загадки, хотів різочок покласти для нечемних, неслухняних діточок та пішов ні з чим: бо українські дітки чемні і гарно вчаться, багато читають і знають відповіді на всі його каверзні запитання!  











Активісти 4-тих  класів брали участь в проведенні свята, грали ролі у міні-постановках. Було гамірно і весело. Дітям Миколай роздав солодкі подаруночки і наголосив, що жде зустрічі з ними вже наступного року.


А ще у день Святого Миколая бібліотекарі міської бібліотеки для дітей спробували створити «трішечки» передноворічної казки для своїх читачів – учнів I(5)-А класу гімназії у новорічному серпантині «Зимове мереживо новорічних свят».  З чого тільки та казка не складалася! В круїз по «зимових» казках ходили? Ходили! Корисні дрібнички до свята збирали? Збирали!


Подарунки від Діда Мороза демонстрували (у всякому разі, намагалися)? Так!


У безлічі країнах побували та у гру «Віриш чи ні?» пограли? Побували  і пограли!


Пісень голосом господині року, що є, та того, що чекаємо, співали? Співали! У подарунок найспритнішим майбутню господиню року дарували? Дарували!


А на завершення зустрічі усі разом, дружненько заспівали українського «Щедрика» та щиро привітали усіх з Новим роком!


Немає коментарів:

Дописати коментар