понеділок, 10 грудня 2018 р.

Майбутнє Таврійська в надійних руках

У міській бібліотеці Таврійська з нагоди Дня працівників органів місцевого самоврядування відбулася зустріч старшокласників ЗОШ№5 зі спеціалістом Таврійського міськвиконкому з питань гуманітарної політики, гласності та зв’язків з громадськістю Жанною Клімовою. 




Відкриваючи захід, Ярова Валентина Миколаївна, завідуюча бібліотекою розповіла учням 10 класу, яке значення в житті міста відіграє місцеве самоврядування, про структуру та роботу органів Таврійської міської влади.



Бібліотекар Ірина Півторак зробила огляд книг про Таврійськ, з яких можна дізнатися багато цікавого з історії міста та його сьогодення і наголосила, що мешканці Таврійська про всі події, що відбуваються в місті можуть дізнатися з офіційного сайту Таврійської міської ради, про який більше розповіла учням спеціаліст виконкому Клімова Ж.В., яка успішно веде цей сайт. 
Десятикласники познайомилися з навігацією сайту, як нею користуватися, дізналися, що на сайті існує зворотній зв’язок, і відвідувачі можуть залишити під інформацією свій коментар, або по-сучасному - писати пости. 


В ході спілкування зі старшокласниками з’ясувалося, що вже зараз вони мають плани щодо перспективи розвитку Таврійська і їх цікавить все, що стосується міста. Молоді люди жваво розпитували про парк залізничників, про міські підприємства, про безпеку на дорозі по вул. Незалежності, про розвиток спорту в місті. Приємно було бачити їх розумні очі, сповнені щирої зацікавленості і небайдужості до життя рідного міста. Години спілкування з ними вистачило, щоб зробити висновок, що майбутнє Таврійська в надійних руках.

Немає коментарів:

Дописати коментар