четвер, 26 квітня 2018 р.

Літературний круїз та ерудит-мандри

Бібліотекарі міської бібліотеки для дітей знову шукали юних патріотів Херсонщини. Вчора зранку, в читальній залі старшого відділу восьмикласники гімназії вирушили у «Літературний круїз» чергового етапу гри «Ігри патріотів Херсонщини».  Правду кажучи, легкою подорож не стала, але все ж, є переможець. Ним стала учениця IV(8)-А класу Ніна Білоконь, хоч нарівні з нею були ще й Сергій Березан, Нікіта Подунай та Катя Чистякова. Бібліотекарі дякують усім за участь, вітають переможницю та бажають успіхів у 2-му турі гри.
А в нагоді їй стане нещодавно відкрита книжкова виставка «На літературній мапі Херсонщини», що зручно розмістилася у читальній залі старшого відділу. 
 Цього ж дня з’ясовували хто краще знає наш рідний край учні 5-х та 6-х класів НВК № 2. Діти змагалися у трьох категоріях: «Буквоїд» (треба знайти правильну відповідь, відгадавши ребуси та головоломки з буквами);  «Розумник» (слід дати правильну відповідь на запитання з варіантами відповідей);  «Турист» (назвати туристичний  об’єкт  на території  району). 
Володарі найбільшої суми балів за виконані завдання цього разу - хлопчики!!! Тож чекають у  ІІ турі у міській бібліотеці для дітей переможців «Ерудит-мандрів»: Ананьїна Петра, учня 5-В класу та Гуріна Євгена, учня 6-Б класу.


Немає коментарів:

Дописати коментар