понеділок, 23 квітня 2018 р.

Стартував Тиждень молодіжної книги

З 23 – по 27 квітня у бібліотеках ЦБС триватиме Тиждень молодіжної книги.

Бібліотекарі юнацької бібліотеки провели вуличну акцію Книжковий RELAX «Читайте, не пропускайте!», поширюючи інформацію про заходи в бібліотеці, запросили молодь  до бібліотеки.




 До міської бібліотеки №2 на бібліо-фреш «З кольоровою книгою назначена зустріч», завітали учні 9-А класу ЗОШ №10.

Молодь театралізовано зустріли ще на сходинках бібліотеки. Щоб зайти до залу, ввели пропускну систему із знанням української абетки. Здавалось так просто, але то буква Гдесь губилася, то літери переставляли. Комп’ютери та інтернет заполонили простір – та все ж книга супроводжує нас все життя. 


Бібліотекарі представили нову літературу. Дуже цікавою і повчальною була серія книг «Історія без цензури». Адже ці книги стануть в нагоді як в школі, так і в подальшому навчанні. Із захопленням старшокласники переглянули книги про вишивання, дизайн, декупаж, листівки своїми руками. Зацікавили і присутніх книги сучасних українських письменників та поезія наших земляків Л.Марченко, В.Нижеголенко та О.Гунько. Зосереджено відповідали підлітки  і на книжкову вікторину. А щоб зранку додати настрою пограли в гру «Хто я?».


У міській бібліотеці №3 бібліотекарі знайомлять молодь з новими книгами українських письменників, представленими на виставці «Нові імена на літературній мапі України»


Тиждень тільки починається, а попереду ще багато зустрічей з книгою!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар