вівторок, 27 лютого 2018 р.

Цікавий світ - бібліотека!

22 лютого 2018 року до Дніпрянської селищної бібліотеки завітали вихованці середньої групи дошкільного навчального закладу «Колобок» щоб зясувати  що таке – бібліотека?
Діти ознайомилися з правилами поведінки в бібліотеці, приміщенням, літературою, яка знаходиться на полицях. Під час екскурсії, яка проходила в ігровій формі при допомозі художнього слова, діти дізналися, що в бібліотеці розташовано 14 тис. книжок, які розраховані на читачів різного віку та на будь-які смаки. Із задоволенням малеча переглянула мультфільм про те як і із чого роблять книжки, де знаходиться сама велика бібліотека в світі, який вигляд мали  перші книжки. Під час спілкування дошкільнята зрозуміли, що читати книжки треба охайно, щоб користуватися ними можна було декілька років і зберегти природу.

Час пройшов непомітно. Діти подякували бібліотекарю – Кузнєцовій Олені Геннадіївні за екскурсію і висловили бажання приходити в бібліотеку не тільки за літературою, а і для того, щоб проводити веселі заняття на різні теми.

                                                                       


Немає коментарів:

Дописати коментар