понеділок, 16 травня 2016 р.

Ми свято віримо в Перемогу!

Я дивлюсь на світлини бійців,
Щирі посмішки, втомлені очі,
Сиві скроні та безліч рубців…
А мій розум сприйняти не хоче:
Це не сон, не сіндром маячні,
Ця війна не в далекій країні,
Не в Іраку чи десь там в Чечні,
А в вишневій моїй Україні.
Війна — страшне і, здавалося б, таке далеке слово. Та варто було однієї миті, і всі ми, українці, пізнали вповні жахи та неймовірні наслідки — руїни війни.
Тисячі українських солдатів зазнали тяжких поранень, тисячі згорьованих матерів, батьків, дітей та дружин провели в останню путь сміливих мужів, які власними грудьми захищали, як могли, рідний край. Тисячі солдатів на бойових позиціях готові будь-якої миті кинутися в бій, знаючи, що для них він може бути останнім. Але свято вірять у перемогу.
13 травня міська бібліотека №2 разом з відділом у справах сімї та молоді міста  та дитячою школою мистецтв підготували патріотичний урок «Україна без війни». 


На зустріч запросили викладача історії НКПК Колесникова Костянтина Сергійовича, який перебував в зоні АТО з18.05.2015 року по 30.04.2016 рік і був бійцем 55 окремої артилерійської бригади.
Студенти ВПУ та НКПТ прослухали розповідь Костянтина Сергійовича. Він поділився спогадами про ті страшні  дні, де на очах гинули люди, де молоді  хлопці  йшли в бій, не боячись смерті. Учні та педагоги з великою цікавістю та сумом у серці слухали його розповідь, подякували йому за те, що захищав наше мирне життя. Потім присутні перглянули  відеофакти страшних подій на Сході України.
Було дуже багато запитань, адже всі мали змогу із перших вуст дізнатись про становище в  зоні бойових дій.
В кінці зустрічі вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.


Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар