середу, 28 вересня 2016 р.

Світ батьків – світ дітей

Вчорашній день в міській бібліотеці для дітей розпочався із візиту гімназистів-п’ятикласників, учнів 1(5)-А класу, які вперше прийшли на знайомство із секторами  абонементу та читальної зали для учнів 5-9 класів.
Бібліотекарі запросили дітей до читання, до відвідин студії «Оберіг» та «прогулятися» вулицями рідного міста у віртуальній екскурсії «У мандри запрошують вулиці рідного міста».

А вже о 14.30 бібліотека зустрічала дітей-сиріт та їх опікунів, які зібралися тут напередодні Дня усиновлення. Для них міський відділ освіти разом із службою у справах дітей організував тренінг «Батьки і діти: взаєморозуміння і зворотній зв'язок». Проводила тренінг спеціаліст відділу освіти, член комісії з питань захисту прав дитини Марина Анастасівна Скрипнікова.
Завдань для присутніх було багато, але всі вони викликали зацікавленість та розуміння, сприяли спілкуванню між присутніми та пануванню гарного настрою у залі.

До уваги гостей бібліотечні працівники організували книжкову виставку-рекомендацію: «Світ батьків – світ дітей», де представили літературу правового характеру, праці Василя Сухомлинського та художню літературу, тематика якої співзвучна із темою зустрічі.

Завершилася зустріч теплим чаюванням, під час якого і названі батьки, і діти змогли  ще раз поспілкуватися у невимушеній обстановці. 

Немає коментарів:

Дописати коментар