середу, 21 вересня 2016 р.

Лідер читання – 2016

Впевнитися у цьому змогли учасники свята, яке відбулося в міській бібліотеці для дітей 20 вересня. Тут зібралися учасники обласної програми літніх читань «Канікули з книгою», лідери серед читачів  1-9 класів з усіх шкіл міста, щоб дізнатися, хто ж «Лідер читання – 2016»?
Бібліотекарі абонементів підвели підсумки читацької  активності серед дітей, які читали влітку, та надали можливість своїм читачам поділитися враженнями про найулюбленіші серед прочитаних книжок.


Звання «Бакалавр читання» отримали на святі найстарші серед читачів, дев’ятикласники, учасники бібліотечної волонтерської бригади, гімназисти Єзерський Кирило та Бесєдіна Анастасія.
Всі учасники дійства взяли участь у грі-асоціації «Впізнай книжку». Відповіді дітей допомогли нашим волонтерам «виростити» бібліодерево, на якому «поселилися» найрейтинговіші серед прочитаних книжок, які влітку діти діставали із нашого бібліовулика.


Кожен із учасників свята був нагороджений дипломом  за активну участь у обласній програмі літніх читань «Канікули з книгою: Лідер читання – 2016».
Підсумком нашої святкової зустрічі став насправді приємний сюрприз: присутній на святі підприємець Савич Роман Олександрович подарував бібліотеці книги, яких не вистачало нам влітку – про пригоди дівчинки Алі Галини Малик та про величне життя української Роксолани Осипа Назарука. Дякуємо бібліотекарям, дітям, батькам  та нашим гостям за свято, яке відбулося, бо йому не буде кінця. Адже книги чекають своїх читачів і в наступному році й кожного дня.


Немає коментарів:

Дописати коментар