четвер, 20 серпня 2020 р.

Інформаційне досьє «Золота сторінка біографії України»



ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

«День Незалежності –це свято моє і країни!
День Незалежності святкує народ України!
День Незалежності – це свято моєї  країни!
День Незалежності – це день майбуття України!»

                                                   В. Мельников

     
    У новітній історії України є дата, яку можна назвати найважливішою: 24 серпня 1991 року. Саме вона стала точкою відліку, яка зафіксувала народження нової держави – незалежної і вільної України. Це була велика подія, яка дала українському народу можливість самому вирішувати свою долю.
     24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня того ж року підтвердив народ на Всеукраїнському референдумі.
     Ця визначна дата – навіки увійшла в історію нашої молодої держави золотою сторінкою в біографії України, законодавчо закріпивши вікові прагнення Українського народу до національного відродження та свободи.  


     До 29-річчя незалежності України, методико-бібліографічний відділ Новокаховської центральної бібліотеки підготував відео – Інформаційне досьє «Золота сторінка біографії України». В ньому відображаються факти та події становлення незалежної України мовою літератури та очима митців.


     Інформаційне досьє не залишить байдужими тих, хто прагне збагатити свої знання з історії та культури рідної країни та бути справжнім її патріотом.




Немає коментарів:

Дописати коментар