середу, 19 серпня 2020 р.

Майстер-клас – «Амулет-оберіг Ловець снів»


Бібліотекар Ісакова Євгенія провела майстер клас, для відвідувачів літнього табору школи «Соробан». Діти з зацікавленням прослухали легенди, пов’язані з виникненням амулету-оберегу «Ловець снів».
Учасники майстер-класу переглянули відео зі світлинами різноманітних видів та способів виготовлення амулету-оберегу «Ловець снів». Також бібліотекар розповіла про особливості розміщення і догляду за талісманом.
Важливо пам'ятати, що це оберіг, а не просто елемент інтер'єру, тому важливо його правильно розташувати. Традиційно його вішають на спинку ліжка біля голови, але можна розташувати і в центрі кімнати, наприклад, на люстру, де він буде очищати простір навколо. Ловець повинен вільно обертатися, тому його прикріплюють на цвях.
Ловець снів потребує очищення. Традиційно це відбувається за допомогою сонячних променів, один раз в день. Потрібно просто покласти його на підвіконня вранці, а ввечері повернути на постійне місце.
Але в зимовий період є спосіб ще сильніше – сніг і вітряна погода. Досить винести його на вулицю і кілька хвилин дати йому «подихати».
Діти з захопленням виготовили власноруч оберіг «ловець снів».




Немає коментарів:

Дописати коментар