вівторок, 1 березня 2016 р.

Читацькі рекорди 2016

В лютому місяці стартував обласний конкурс на звання найкращого читача 2016 року "Велика книга читацьких рекордів Херсонщини"

В міській бібліотеці №2 01 березня відбувся I-й етап обласного  конкурсу на звання найкращого читача 2016 року «Великої книги читацьких рекордів Херсонщини». В конкурсі взяли участь учні 6-х та 7-х класів різних шкіл міста. Перемогу отримав учень 7-Б класу ЗОШ №10 Лободенко Вадим та учениця 6-А класу СЗОШ №8 Ізотова Дарина.  


В кінці лютого у Таврійській бібліотеці підбивали підсумки першого етапу конкурсу – відбіркового. В цьому році основний акцент було поставлено на сучасну українську дитячу книгу – не раніше  2000 року видання. 
Діти показали добрі знання сучасної української літератури. Найвищі бали в конкурсі читацьких формулярів та письмових відгуків про прочитану книгу здобули: серед 6-х класів – Бабич Сергій; серед 7-х – Сидоркіна  Аня. Були також визначені 2-ге і 3-тє місця в конкурсі. Діти одержали грамоти і масу задоволення – від спілкування та виставки сучасної літератури, багато книг з якої вони взяли почитати.






Немає коментарів:

Дописати коментар