вівторок, 28 квітня 2015 р.

Пізнаємо рідну Україну

Краса української землі захоплює, та про справжні перлини природних, історичних див, які нас оточують, ми й не здогадуємось: немає належного піару, відсутня й реклама, інфраструктура. Тому й вирішили бібліотекарі читального залу для 5-9 класів міської бібліотеки для дітей показати своїм читачам Україну через електронний репортаж «Любіть Україну, всім серцем любіть!», щоб познайомити їх із її  сімома природними чудесами, які є унікальними в своїй історії та красі.
24 квітня  прослухати і подивитись репортаж завітали учні 6-А класу ЗОШ № 1. Тож, усі разом захоплювались неповторністю  Асканійського степу та каньйону, що утворює Гранітно-степове Побужжя; як  особливим витвором мистецтва, милувалися Дністровським каньйоном з його водоспадами та мальовничими ландшафтами. Затамувавши подих, «мандрували» Мармуровою печерою та Подільськими Товтрами. Особливий захват викликали у юних гостей голубі дива України – озера Світязь та Синевир. Милуючись красою українських озер слухали вони баладу А. Міцкевича «Світязь», переглядаючи ж літературу, не стримували емоцій та вражень.

У 2015 році читачі Херсонщини розпочинають участь в інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини». Бібліотекарі читального залу міської бібліотеки для дітей, завершуючи подорож Україною, запропонували дітям познайомитися з грою запросили до участі у змаганнях, бо ж «світу не пізнаєш, не знаючи краю свого…»


                                                                                                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар