понеділок, 27 квітня 2015 р.

Світ дитинства, захищений правом

Саме під такою назвою у цьому році з 01.12.2014 року по 01.06.2015 року проводиться щорічний обласний конкурс на кращий правовий захід серед фахівців – педагогічних працівників, працівників сфери культури, працівників служб у справах дітей та представників громадських об’єднань, які здійснюють діяльність з напрямків правової освіти і правового виховання дітей.
    На конкурс було подано 22 конкурсні роботи учасників: викладачів НКПЕТЛ, ПТУ № 14, вчителів з 15 шкіл міста та бібліотекарів з 4-х бібліотек міста.
    21 квітня 2015 року в міській центральній бібліотеці компетентним журі у складі: голови журі Тарабаки Наталії Анатоліївни, начальника Новокаховського міського управління юстиції Херсонської області; членів журі :  Якубової Оксани Олександрівни, начальника міського відділу освіти і науки, молоді та спорту Новокаховської міської ради;Поповиченко Оксани Миколаївни, начальника служби у справах дітей Новокаховської міської ради; Сидоренко Рози Юріївни, заступника директора Новокаховської ЦБС відділу культури і туризму Новокаховської міської радиБудняк Наталі Володимирівни, методиста з виховної роботи методичного кабінету відділу освіти і науки, молоді та спорту Новокаховської міської ради 


було визначено  5 - х переможців І міського етапу обласного  конкурсу:
І місце  розділили Жаданова Наталія Валентинівна, бібліотекар читального залу міської бібліотеки для дітей
 та Марієнко Ірина Леонідівна, викладач правознавства та історії  ЗОШ № 6;
ІІ місце зайняли Липко І.В., психолог та Ніколенко С.М., соціальний педагог комунального закладу «Таврійська спеціальна загально - освітня школа- інтернат»
ІІІ місце розділили Крохмаль Альона Володимирівна, викладач правознавства новокаховського ПЕТЛ та Дорош Юлія Сергіївна, викладач правознавства ПТУ  № 14.
    24 квітня в приміщенні міського відділу освіти відбулося урочисте нагородження переможців грамотами начальника міського управління юстиції Тарабаки Н. А. та квітами, а начальник міського відділу освіти Якубова О.О. нагородила переможців за І місце ще й солодощами. В фіналі урочистостей організатори та переможці конкурсу зробили колективне фото на згадку.





    Дві кращі роботи, які зайняли І місце у міському етапі конкурсу, будуть направлені в м. Херсон для участі у ІІ підсумковому етапі обласного конкурсу в травні місяці 2015 року. Сподіваємося на перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар