понеділок, 6 квітня 2015 р.

У світ цікавого з міською бібліотекою №2

Багато років тому 01 квітня 1906 р. була підписана Міжнародна конвенція про охорону птахів, тому цей день  є Міжнародним днем птахів.  
Учні 4-В класу ЗОШ №10 разом з бібліотекарем Абдуловою Ю.О. вирушили у екологічний вернісаж «Цікавинки від синичок».
Подорожуючи віртуально від пташки до пташки діти дізнались багато цікавого. У якої пташки найдовший язик, яка сама найменша, хто швидше за всіх бігає та, хто одним ударом своєї лапи може вбити людину.
На завершення вернісажу діти отримали домашнє завдання намалювати пташку, яка їм більш сподобалась і дізнатися ще більш про неї.

      Чи знаєте ви, що таке «сон наяву»? Відповідаємо – це казки Г.Х.Андерсена, які знайомі нам з дитинства. Ось у такий «сон наяву»  бібліотекарі дитячого абонементу запросили 1 квітня учнів 3-Б класу ЗОШ №10. Під різнокольоровою парасолькою Оле-Лукойє, містера «закрой глазки», діти слухали історію про життя видатного казкаря, згадували його неперевершені чарівні історії, відповідаючи на питання літературної вікторини «Казкова країна Андерсена».

      На пункті видачі літератури   міської бібліотеки № 2, що на робітничому селищі,  відбулася жарт-година «Сміх-здоров'я міх». На вечір зібралися шанувальники жартів, гумору, веселого настрою. На  День сміху запросили в гості Сміх, Забаву,  Веселощі,  Розвагу, Жарт і Гумор для потіх!
      Сміх дійсно має цілющу силу, але тільки коли це розумний, добрий і веселий сміх.  Веселою сторінкою став пісенний вінок жартівливих пісень. Всі зрозуміли, що сміятися не грішно, а життєво необхідно! На заході весь час лунали веселі жарти, анекдоти, кумедні випадки з життя присутніх. Чудові гуморески читав Шахотько О.М., частівками порадувала  присутнім Прокопенко С. Г.,  Басні Крилова І. читала Дорубець Д.  Смійтеся кожен день, адже найголовніше - від сміху поліпшується настрій. Година сміху пройшла не даремно, всі присутні запалені вогником жарту розійшлися в доброму настрою та з веселими посмішками.



Немає коментарів:

Дописати коментар