пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Плодівська бібліотека - територія читання

До Міжнародного дня птахів пройшла еко-мандрівка "Станьмо друзями птахам". Бажанов Данило та Правдун Павло своїми руками зробили шпаківню та розмістили її на дереві. Учасники заходу співали веснянки, розповідали вірші про птахів, які гніздяться в Україні.
Читачі бібліотеки брали участь у поетичному конкурсі до 85-тирічного ювілею української поетеси "Поетичний камертон Ліни Костенко". Донгаузер Вікторія читала вірш   "Крила", а Данило Бажанов - "Мати"
Кращими читачами у І-му турі обласного конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» стали: Гурмаза Ганна, що презентувала книгу сучасної української письменниці Лесі Вороніної "Таємниця пурпурової планети" та Шаміна Єлізавета, яка через книгу "Новенька та інші" запропонувала знайомство з творчістю української письменниці Оксани Сайко, що пише про сучасних українських підлітків.

До 80-тиріччя від дня народження українського письменника Всеволода Нестайка пройшла вікторина «В чудовій країні творів В.Нестайка. Як гарно діти знають героів письменника! А переможцями вікторини стали Петровець Аліна, Пиріг Валерія та Гребиневич Ірина.  





Немає коментарів:

Дописати коментар