середу, 15 квітня 2015 р.

Екологічне обличчя міста

     15 квітня, до українського Дня навколишнього середовища, в центральній бібліотеці пройшла зустріч «Краса землі – краса життя», на  яку бібліотекарі запросили студентів НКАТК,   та голову міської екологічної громадської організації «Мама -86» Козак Т. Ф. 

     Таїсія Федорівна Козак «намалювала екологічне обличчя» міста, на жаль, воно після зимового  сну ще не має гарного вигляду. То ж вона звернулась до студентів, школярів, жителів міста з проханням:  «Як що ви любите своє місто і хочете, щоб воно було туристичне, допоможіть йому. Джерела паркової зони ждуть вас. Їх дзвінке дзюрчання ви почуєте тільки тоді, коли ви їм допоможете «зняти зимову маску» із сміття. Чисте місто – це наше з вами здоров'я

     Скориставшись Інтернет ресурсами бібліотекарі продемонстрували  презентацію «Бережи природу» та відеоролик «Нова Каховка. Похорони екології» (автор Лихолет В. М.)  Таїсія Федорівна прокоментувала цей ролик, розкрила причину екологічного забруднення міста. Також розповіла, що саме сьогодні день розпочався під гаслом «Зробимо Україну чистою» і саме студенти НКАТК групи 3391-В активно розпочали роботу по очистці джерел паркової зони.
     Ми знаємо, що кожен з вас може все. Зроби свій маленький особистий внесок. І зусилля усіх перетворяться на могутню співпрацю, що може врятувати нашу планету, наш рідний край.
Шануй, примножуй скарб неоціненний,
Який вручила нам свята Земля!

Немає коментарів:

Дописати коментар