вівторок, 24 травня 2016 р.

Час запитань і відповідей

Наша Батьківщина – Україна. А маленька Батьківщина - це місце, де ти народився і виріс. Це місце, де пройшло твоє дитинство, де живуть  твої друзі,
Ніщо на землі не може бути ближче, миліше, ніж мала Батьківщина. У кожної людини є своя Батьківщина. В одних – це велике місто, у інших – маленьке село, але всі люди люблять її однаково. Для кожного слово «Батьківщина» означає щось дуже дороге, улюблене, цінне.
Тільки тут найяскравіше сонце, тільки тут найзеленіша трава, тільки тут найблакитніше небо, тільки тут найкращі люди. Любимо тому, що тут живуть мама і тато, сестрички і братики і всі рідні і близькі нам люди. Хочеться, щоб час зупинився, але він нещадно рухається вперед. Ми ростемо, дорослішаємо, але малу свою Батьківщину ми ніколи не забудемо. Ми будемо любити і шанувати її аж до останніх днів свого життя.



24 травня члени клубу «Краєзнавець» міської бібліотеки №2 зібрались на чергове засідання. Час запитань і відповідей «Моя маленька Батьківщина» саме і були темою засідання. Крокуючи вулицями Нової Каховки, кожен із членів клубу згадав свою малу Батьківщину з її вулицями та місцями, які дорогі і близькі їх серцю. Сьогодні останній день навчання і вже завтра кожен з них поїде додому. І, після сьогоднішньої зустрічі, кожен буде впевнений, що його Батьківщина найкраща!

Немає коментарів:

Дописати коментар