понеділок, 24 вересня 2018 р.

Дайджест "Актори Херсонщини"

Херсонщина... Ласкава, щира, сонячна та яскрава. Пестована хвилями Дніпра, чисельних озер та річок, лиманів та морів. Вільнодумно вихована безмежним таврійським степом, палким повітрям та чарівним зоряним небом степової глибини. Серед митців, яких Херсонщина подарувала світові, - архітектори і художники, композитори і музиканти, велика плеяда акторів і кінорежисерів. 



21 вересня до міської бібліотеки №2 завітали учні 9 А класу ЗОШ №10 на дайджест «Актори Херсонщини». Бібліотекар Рядних І.Л. представила презентацію «Актори Херсонщини» та розповіла цікаві факти з життя і творчості акторів. Серед них: Матвєєв Є.С.,Бондарчук С.Ф.,Гринько М.Г.,Гармаш С.Л., Делієв Г.В., Єгорова С.О., Коваленко С.О., Жонін М.Г.  та брати Носкови Ілля та Андрій. Зокрема, про Іллю Носкова переглянули відео-ролик, де він згадує свої дитячі роки та з любов’ю розповідає про рідне місто – Нову Каховку.
Розповідь про акторів – це ніби кінострічка, яка, як і зустріч, завершилася. Але не поспішаємо сказати – кінець фільму, адже життя триває і на кінонебосхилі з’являться нові імена. І, можливо, це будуть імена учасників заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар