вівторок, 18 вересня 2018 р.

Зіркові історії успіху

Під такою назвою у міській бібліотеці для дітей відбулося чергове засідання клубу «Читацький кемпінг для Всезнайок» у секторі абонементу для учнів 5-9 класів. Цього разу постійні учасники клубу мали нагоду стати «трішки спортсменами» під час години-інформини  «Зіркові історії успіху» (олімпійські чемпіони Нової Каховки). Діти дізналися про тих хто розпочинав олімпійську історію Нової Каховки. Це: Валерій Борзов, Сергій Чухрай, Людмила Аржаннікова.





Спорт плекає в людині віру в себе, у власні сили і таланти. Спорт високих досягнень – це люди, які ціною щоденної праці і великого бажання встановлюють щоразу нові і нові рекорди. І всі діти згодні, що займатися фізкультурою та спортом дуже корисно.  І в кожної людини має бути віра в свої сили і ціль, до якої вона прямує.

Наприкінці зустрічі діти дізналися, що у Новій Каховці з 27 по 29 серпня стартували 20-і ювілейні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» - Кубок CocaCola» серед юнаків 2004р. народження. Переможця вдалося визначити за серією пенальті. Перше місце здобула команда з м. Кролевець (ЗОШ №1), а Нова Каховка (НВК №2) зайняла друге місце.


Після зустрічі на подвір’ї дитячої бібліотеки учасники клубу пограли у футбол. Тож,  якщо захочете дізнатися про зіркові історії успіху та про 100 олімпійських чемпіонів, приходьте до сектору абонементу для учнів 5-9 класів дитячої бібліотеки, де бібліотекар Ольга Носенко оформила тематичну полицю під промовистою назвою «Спорт плекає віру в себе».  



Немає коментарів:

Дописати коментар