пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Година цікавих повідомлень

Хто не любить собак, кішок, папужок, хом’ячків? Мабуть тільки дорослі. А діти їх просто обожнюють. 26 жовтня на годині цікавих повідомлень «Домашні улюбленці» у молодшому відділі міської бібліотеки для дітей побували учні 2-В класу гімназії.
Спочатку дітям зробили бібліографічний огляд нової літератури, яка надійшла до бібліотеки в останній час. Це енциклопедії видавництва «Перо» і художня література: оповідання, казки, вірші. Бібліотекар Ярцева О.Л. прочитала школярам гумористичне оповідання Григорія Білоуса «Давай заведемо кицьку» з нової збірки «Веселі історії». А бібліотекар Матвієнко Н.М. показала дітям електронну презентацію про всіх домашніх улюбленців, де головними були, звичайно, собаки і кішки.
Дуже цікаво і важливо те, що граючи з тваринами, у людини непомітно розвивається рухова функція і моторика організму, і набагато легше даються фізичні навантаження. Така тварина, як собака, здатна допомогти людині подолати страх, невпевненість, неуважність. 
У кожному  будинку є або, принаймні, була кішка. Це миле створіння завжди приносить радість і покращує настрій. Науковці вирахували, що вібрація котячого організму здатна позбавити багатьох людей небажаних моральних недуг. Серед них — остеохондроз, радикуліт, болі в суглобах.
Домашні пухнастики позитивно впливають на внутрішні хвороби людини. Це можуть бути навіть прості удари або садна. Старі люди вірять, що кішки постійно лягають на хворе місце людини, тим самим впливаючи на його лікування.




Немає коментарів:

Дописати коментар