четвер, 2 червня 2016 р.

Відкрий світ з англійською мовою

 До Року англійської мови та враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, в Обривській  сільській бібліотеці розгорнуто книжкову виставку «Відкриваємо світ разом з англійською мовою», розділи якої знайомлять читачів з культурою, історією, народними традиціями Англії, Шотландії, Уельса.
На  книжковій  виставці багато інформації  присвячено видатним історичним постатям, письменникам, музикантам якими пишається не тільки Сполучене Королівство – Велика Британія, якими захоплюється світ.
Окремий розділ присвячено Вільяму Шекспіру. Його перу належать 37 сценічних творів, 2 поеми, 154 сонетів. Силою свого таланту він змусив глядача побачити у просторі сцени, майже без декорацій, всесвіт, минуле і майбутнє людства. Він бачив і розумів життя у всій його складності: високим і низьким, трагічним і комічним, святковим і буденним.

Немає коментарів:

Дописати коментар