четвер, 16 червня 2016 р.

Веселе і змістовне дозвілля у бібліотеці

В дні літніх канікул діти шкільних таборів цікаво проводять час. Відповідальні  вихователі піклуються про те, щоб відпочинок в таборі запам'ятався як яскраве свято. 
Теплим літнім ранком 15 червня до міської бібліотеки для дітей завітали гості – вихованці станції юних техніків. Для цих веселих, розумних, допитливих та кмітливих діток бібліотекарі підготували захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди,  смішинки-веселинки,  вікторини, ігрові завдання і ще багато цікавого та корисного. І це все – завдяки  дитячим журналам, які є в бібліотеці -  «Дружболандія», «Світ дитини»,«Барвінок». 

Юні читачі ще раз переконалися в тому, що проводити час з журналами  цікаво та весело. На їх сторінках багато  пізнавальних розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.

Діти ЗОШ №6 завітали до бібліотеки №3 селища Основа, де працівники бібліотеки №3 – Іраїда Нагаєць та музею А.П. Бахути – Тетяна Лупашко підготували для них літературну мандрівку «По туманному Альбіону». Вони розповіли про державу в Північно-Західній Європі, на Британських островах, яка складається з чотирьох адміністративно-політичних частин: Англії, Уельса, Шотландії і Північної Ірландії.
Молодших школярів 1-2-х класів познайомили з письменниками цієї країни та їх творчістю для дітей: А.Мілна «Винні-Пух та його друзі»,  Р.Кіплінга «Книга джунглів», «Як і чому», Л.Керролл «Аліса в Задзеркаллі», «Алиса в стране чудес» та інших. Малюкам показали мультфільм по казці Р.Кіплінга «Ріккі-Тіккі-Таві». Для дітей провели пізнавальну вікторину «По сторінках книжок відомих письменників».


Учням 3-4-х класів розповіли про про  Сполу́чене Королі́вство Вели́кої Брита́нії та Півні́чної Ірла́ндії, їх офіційні мови, історичні та культурні місця, супроводжуючи розповідь показом слайдів. Діти прийняли активну участь у вікторині «Планета знань».




Немає коментарів:

Дописати коментар