вівторок, 30 квітня 2019 р.

«Книгоманія – 2019» Святковий фінал у Херсоні!

25 квітня у Херсонській обласній бібліотеці ім. Дніпрової Чайки відбувся святковий фінал  Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019»


Нову Каховку представляв учень 7-го класу НВК № 2,  «Суперчитач міста» Гурін Євген.


Перед початком змагання, яке проходило у формі тестування, для всіх учасників була організована екскурсія по бібліотеці, під час якої діти мали нагоду познайомитись із альбомом з історії ХОБД,  переглянути книжкові виставки  та взяти участь у пізнавальних вікторинах.


Згодом відбулося власне тестування учасників третього етапу «Книгоманія-2019», за результатами якого було обрано двох «Суперчитачів Херсонської області» (одного із області та ще одного із м. Херсона), які стали власниками запрошень  до Львова на фестиваль дитячого читання.


В очікуванні рішення журі, юні читачі мали нагоду зустрітись і поспілкуватись із сучасними українськими письменниками-земляками – Юлією Чернієнко та Анатолієм Шкаріним, які презентували свої власні книги.



Під час святкового фіналу було оголошено переможців конкурсу, які отримали титул «Суперчитач Херсонської області»  та нагороджено Подяками обласного організаційного комітету кращі дитячі бібліотеки області, серед яких була і Міська бібліотека для дітей. Нагороду отримала заступник директора по роботі з дітьми Новокаховської ЦБС Карпенко Валентина Іванівна за активну промоцію сучасної дитячої книги та кращу організацію I  і  II етапів Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019». 


Слід зазначити, що поїздка до Херсону на обласний святковий фінал Євгена Гуріна відбулася за рахунок благодійного фонду Ігоря Колихаєва. Міська бібліотека для дітей висловлює щиру вдячність за підтримку дитячого читання особисто Ігорю Колихаєву.


Немає коментарів:

Дописати коментар