середу, 12 грудня 2018 р.

«Книжкова мода: Ukraine is the best»

Мода завжди цікавила суспільство. Вона була різною в залежності від часу, віку, можливостей. Правда, зазвичай слово «мода» асоціюється з одягом, в крайньому випадку – з музикою або технікою. Зараз, у XXI столітті, багато чого модно, але серед цього довгого переліку актуальним є такий пункт, як читання. Хтось бажає показатися інтелектуалом, хтось намагається від них не відставати, а хтось просто полюбляє читати. Читати книжки сьогодні модно, але не все підряд, а дійсно модні книги.



На бібліо-ревю під назвою «Книжкова мода: Ukraine is the best» у центральну бібліотеку завітали ліцеїсти І-го курсу Новокаховського професійно-електротехнічного ліцею.



Бібліостиліст, Суша Наталія Леонідівна, розповіла молоді, що модною є книжка, яка отримала певний розголос, нагороди і якщо це все підкріплено епатажністю та шоу-діяльністю письменника. В супроводі відео-презентації, показала молоді колекцію модних книг від сучасних українських письменників, які читає весь світ та які були представлені увазі присутніх на тематичній полиці під назвою «Книжкова мода».



Ліцеїсти познайомилися із родзинками сучасної української літератури, з біографією письменників, дивились офіційні трейлери до фільмів знятих за мотивами цих творів та буктрейлери на ці книги.
Учням, яких зацікавили модні книги, було запропоновано звернутися до бібліотек ЦБС, адреси яких, вони знайшли на розданих бібліостилістом  рекламних листівках.

Немає коментарів:

Дописати коментар