понеділок, 5 березня 2018 р.

«ПОЕТИЧНИЙ КАМЕРТОН ЛІНИ КОСТЕНКО»

Напередодні 8 Березня в читальній залі міської центральної бібліотеки відбувся І-й відбірковий етап ІУ-го обласного фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви» у категоріях «читці» та «автори віршів».
У Фестивалі брали участь учні загальноосвітніх шкіл міста: № 1, 4, 5, 10, гімназії та Дніпрянської ЗОШ; студенти вищого професійного училища; вихованці КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв»; читачі міської юнацької бібліотеки та міської бібліотеки № 2.






Журі  в складі: Сидоренко Рози Юріївни, заступника директора ЦБС, голови журі та членів журі Будняк Наталі Володимирівни, завідуючої методичним кабінетом міського відділу освіти, Петрової Людмили Миколаївни, директора ЦБС визначило переможців І-го етапу Фестивалю в номінації «читці» в кількості 5-ти чоловік,  а саме:

І місце  – Шагова Єлизавета, учениця Дніпрянської ЗОШ;
ІІ місце – Лупанова Владислава, учениця гімназії
та Новицька Анастасія, учениця ЗОШ № 1;
ІІІ місце – Сидоркіна Анна та Литвинчук Олександра, учениці ЗОШ № 5.

Журі  вирішило нагородити п’ять переможців Фестивалю за І, ІІ, ІІІ місця дипломами та надіслати заявки переможців для участі у ІІ-му фінальному етапі обласного Фестивалю, який відбудеться в м. Херсоні 20 березня 2018 року.
В номінації «автори віршів» до Херсону поїде Марія Єщенко, молода новокаховська поетеса.






Немає коментарів:

Дописати коментар