понеділок, 21 листопада 2016 р.

Профіквест: Між двома святинями.

Квест-команда Нової Каховки, яку представляють учні IV(8)-А класу гімназії презентувала у м. Херсоні кращий туристичний маршрут, який було складено за результатами літньої великої пошукової роботи.
Назва його «Між двома святинями». Влітку учасники команди здійснили більше десяти екскурсій, щоб визначити про що саме вони можуть розповісти потенційним гостям міста – наймолодшого  у нашому краї. Тож, «повели» своїх гостей спочатку вздовж Дніпра, щоб розповісти їм легенду про новокаховські джерела та запросити відвідати  їх, щоб спробувати джерельної – молодильної води Херсонщини. Наступною зупинкою стали «кам’яні вишиванки» старого міста, які учасники із задоволенням запропонували усім глядачам «приміряти», приїхавши у Нову Каховку. Далі маршрут вів гостей у селище Основу, до Будинку марочних коньяків «Таврія», музею «Таврії» та до бази відпочинку під назвою «Таврійський затишок». І, звичайно, не могли учасники команди не показати красу нашого Свято-Андріївського собору та не запросити відвідати Корсунський Богородичний монастир, який має більш як 200-літню історію та про який писав у своїй «Бригантині» Олесь Гончар.
За результатами виступу команда, пройшовши відбірковий етап, представила свій маршрут на великій сцені та отримала диплом III ступеня, посівши третє місце серед 20 команд області.

Бібліотекарі міської бібліотеки для дітей висловлюють щиру подяку усім, хто допоміг відбутися цій перемозі. Особлива подяка за розуміння та можливість підготувати дітей адміністрації гімназії та, власне, учасникам команди, які «відкрили» Нову Каховку для Херсонщини і, сподіваємось, для України.

Немає коментарів:

Дописати коментар