понеділок, 21 листопада 2016 р.

«Геть паління! Ми – здорове покоління»


«Куріння – корисна звичка. Для смерті».

А. Боровик.
21 листопада до центральної міської бібліотеки на абонемент завітали учні сьомого класу ЗОШ №4 на актуальний діалог «Куріння не доводить до добра», з приводу Міжнародного дня відмови від куріння та упередження молоді нашого міста від шкідливих звичок.
Від бібліотечних працівників Сембратович С.Л. та Ісакової Є.Ю. присутні дізналась про походження тютюнокуріння, його коріння й історію.
Розповіли чому люди починають курити. Не оминули й увагою питання про те, що ж треба робити, щоб кинути курити.
Упродовж заходу присутні переглянули презентацію, фото, плакати, книги. 

Прослухали ряд віршів та афоризмів про шкідливість куріння. Наприкінці зустрічі бібліотекарі побажали дітям уникати поганих звичок. Головне, щоб всі були здорові:
Здоров’я – розкіш для людини,
 Найбільша цінність у житі.





19 листопада у Новолагерській сільській бібліотеці відлунав набат «Геть паління! Ми – здорове покоління» до Міжнародного дня відмови від куріння.
У вступному слові бібліотекар Балюк Л.Ю. розповіла дітям про негативні для здоровя людини наслідки паління. Потім дві ведучі ознайомили присутніх з історичною довідкою про тютюн.
А потім на захід завітали незвичайні гості - Закон, Здоров'я, Природа і Бюджет та непрохані гості - Тютюн, Цигарка і Запальничка. Театралізований двобій між позитивними та негативними гостями заходу закінчився тим, що всі учасники набату випровадили непроханих гостей із зали, скандуючи «Курінню – НІ!».

В фіналі бібліотекар Балюк Л.Ю. ще раз застерегла дітей від гірких помилок, ознайомила з виставкою, оформленою до заходу, та побажала всім бути здоровими, розумними та красивими. 
  
                                       




Немає коментарів:

Дописати коментар