середу, 23 березня 2016 р.

Чергові змагання ерудитів

Зранку у міській бібліотеці для дітей було дуже весело. Перевірити свої знання і позмагатися між собою прийшли учні 4-В класу гімназії. А допомагали бібліотекарям сьогодні бібліотечні волонтери.
Гімназисти поділились на дві команди: «Дружну сімейку» та «Сонячних  промінчиків». Четверокласники вважають себе дорослими, тому і запитання були, як для дорослих.


Розумники змагалися у таких категоріях: «Тварини», «Мистецтво», «Музика», «Народні загадки», «Мультфільми», «Літературні герої». Особливою була категорія присвячена року англійської мови в Україні «Літературні герої  Великобританії».  І тут Чеширський Кіт показав  командам свого язика. Це було єдине запитання з цієї категорії, на яке не було вірної відповіді. А за кожну вірну відповідь діти отримували смайлика. У кінці турніру вони були пораховані. З мінімальним відривом 28:29 перемогла «Дружна сімейка». Але пригоди Чеширського Кота на цьомуі не скінчились. Всі книги про пригоди Аліси переїхали на місячний строк у портфелі читачів бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар