середу, 24 лютого 2016 р.

З днем народження, рідне місто!

                                                  Добрий день, Нова Каховко!
Привітання знов і знов…

Ти – легенди замальовка, 
Наша гордість і любов!

Зовсім скоро так вітатимуть своє рідне місто новокаховці.  А у міській бібліотеці для дітей привітання пролунали вранці, 24 лютого, від  учнів 1(5)-А класу гімназії. Працівники читальної зали для учнів 5-9 класів запросили дітей у краєзнавчо-віртуальну мандрівку «Місто моє – перлина в двох долонях: степу і Дніпра». Тож, разом «погортали» «дитячі» фото Нової Каховки, подорожуючи її вулицями та пам’ятними місцями; ознайомились із творчістю  поетів, які оспівували  красу міста у віршах; потримали в руках Статут територіальної громади та літературу, яка видана в різні ювілейні роки до дня народження нашого міста –  «перлини  Херсонщини». А наприкінці заходу  в залі пролунало: «З днем народження, рідне місто!» 

Міська бібліотека №2 для учнів сьомих класів СЗОШ №8 провела захід «Диво-перлина – рідне місто». Бібліотекарі  Носенко О.А. та Скрипаль К.І. розповіли учням про історію міста, будівництво Каховської ГЄС, про почесних мешканців Нової Каховки.      
Дітям цікаво було дізнатися про створення нашого чудового парку, музею, картинної галереї та їх засновників. Слайд-презентація ознайомила учнів з відомими спортсменами,  пам’ятниками та підприємствами міста.
    Діти читали вірші про свою «маленьку Батьківщину» – Нову Каховку.


                                                                                                            



Немає коментарів:

Дописати коментар