пʼятницю, 19 січня 2018 р.

Наша преса на усі інтереси.

Відкладіть усі справи та погортайте журнал чи газету - зробіть собі приємне. А для цього завітайте до Центральної міської бібліотеки, що цього року пропонує вам наступні видання:
Burda Style - весь світ моди в одному журналі! Burda Style - легендарний жіночий журнал з багаторічною історією, видається більш ніж в 20 країнах світу. Секрет світової популярності журналу в тому, що завдяки йому кожна жінка може здійснити свою мрію одягатися модно і красиво, бути зразком бездоганного смаку для оточення. Кожен місяць - близько 60 викрійок, останні тенденції моди, новини з подіумів, поради зі стилю.
Пропонуємо до Вашої уваги журнал, в якому видавці намагалися зробити ваше дозвілля максимально цікавим, поєднуючи корисну інформацію і улюблену справу. «DIANA» - інформативно-рукодільний журнал - ексклюзивні майстер-класи: валяння, в’язання, декупаж, іграшки, канзаші, темарі, кусудамі, бісер, схеми вишивок, а також кулінарія, життєві та містичні історії, дитяча сторінка, фітопоради.
Затишок - у будинку, сад - для відпочинку, город - для урожаю.
Ці теми такі вічні й такі нові
. Час плине швидко і в багатьох родинах власний досвід ведення господарства підтримується традиційно, в інших – набувається новими поколіннями упродовж років, але ж кожному господареві хочеться інновацій. Саме безліч таких тем висвітлено у журналі «Дім, сад, город».
«Життя і жінка» - кольоровий глянцевий журнал - порадник для жінок і дівчат. Про засади гарної сім'ї, домашні поради для господинь, досвід людей, що кардинально змінили своє життя. Неймовірні історії кохання: щасливі і трагічні долі. Кримінальне чтиво. Новини моди, рецепти краси і здоров'я. Та усе-усе, що може зацікавити жінку!
Журнал "Жінка" - глянцевий журнал про жінок, культуру традиції. Кожен місяць - неймовірні історій українських жінок, про їх роботу, сім'ю. Також «Жінка» пише про моду, стиль, домашній побут.
Газета письменників України «Літературна Україна» - щотижневик відомий своєю громадянською позицією і відстоюванням національних ідеалів, всебічне, фахове літературно-критичне видання для творчої еліти.
Газета «Мой компьютер» - весь світ hi-tech в одному виданні. Останні новини зі світу ІТ-технологій, статті з  програмування, корисні поради для початківців і досвідчених користувачів ПК.
«Пенсионная газета» - авторитетно - про закони та пільги, актуальні новини, народні методи лікування, історії з життя улюблених артистів, оголошення про знайомство, тб-програмка, кросворд і прогноз погоди. Усе це (і трішки більше) читачі можуть знайти в "Пенсійній газеті".
«7-Я» - "Газета для усієї родини" - цікаві новини, життєві історії, інтерв'ю зірок, "сторінка здоров’я", кулінарні рецепти, поради для жінок та чоловіків, гороскоп, сканворд та багато гумору.
Газета "Тайны звёзд" розповідає найправдивіші і відвертіші факти з життя зірок. А також дає поради з усіх сфер життя: здоров'я, фінанси, краса, сім'я, діти, кулінарія, подорожі. Газета пропонує конкурси з можливістю виграти цінні призи.
«1000 секретов» - газета-порадниця для всіх, хто цінує свій час та гроші. Сучасні, оригінальні та практичні поради на всі випадки життя.
Газета «Українське слово» це сприяння розбудові держави, відродження ідеї українського демократичного, державного націоналізму, відродження історичних, культурних традицій українського народу.
Газета "Урядовий кур'єр" — видання центральних органів виконавчої влади України. Видання оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, "Урядовий кур'єр" першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів набуває чинності з дня публікації в "Урядовому кур'єрі". Окрім того, "Урядовий кур’єр"залишається чи не єдиною в Україні газетою, яка регулярно надає своїм читачам юридичні консультації, підготовлені фахівцями міністерств і відомств.
Тижневик "Новий день" (м. Херсон). Новини суспільно-політичного життя Херсона, економіка, медицина, кримінал, спорт. Новини і статті, прес-клуб,  архівна інформація.
Новокаховська преса представлена газетами «Нова Каховка», «Днепровский проспект», «Ключи», «Новости деловые», «Час».
 Завжди раді бачити вас у бібліотеці! 
Наша адреса: вул. Затишна, 26



Немає коментарів:

Дописати коментар